Subiect: discoteca
View Single Post
Vechi 14.02.2008, 00:41:34
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Stiti care e problema? Ca in discoteca nu te duci singur. Discoteca presupune anturaj. Am fost pe-acolo cand eram studenta si nu mi-a placut: miroseam pe urma a abur, tigari- desi nu fumam; nu mai auzeam bine doua zile datorita boxelor date la maxim; nu mai eram atenta la cursuri, din cauza oboselii. Dar parca toate imi mergeau mai bine, aveam alt tonus, chiar la invatat, aveam alta imagine despre mine (decat cea de tocilara) si aveam ceva in comun cu ceilalti din grupul meu. Era ceva "dulce", - si pentru mine asta insemna mai mult decat altele: sa fii acceptat intr-un grup. Oricum, preferam sa merg in timpu saptamanii,decat sa merg sambata seara si sa lipsesc de la Sf Liturghie. Si- sa nu va inchipuiti ca era un obicei discoteca, mergeam rar.
Spun ca e o problema discoteca, pentru ca acolo se poate ajunge usor de la simplul dans, la pacat. La alcool, desfrau.. Nici nu-ti dai seama cand se intampla schimbarea in suflet si le primesti pe cele rele. (trebuie sa spun ca nu mi s-a intamplat, dar am auzit destule lucruri urate intamplate de la un anturaj gresit ales- zic eu).
Reply With Quote