View Single Post
Vechi 12.11.2015, 13:32:03
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Mi-e scarba. Doar pentru ca aglutinarea asta sub ordin a provocat-o blestematul de "mare licurici", Justitia e instrumentata politic. Exact ca pe vremea...tuturor dinainte. Subiectivism jegos.
Pe vremea detracatului sexual si dezastruos politic Carol al II-lea, bunicul meu, care era un avocat de succes, a pierdut o bursa in afara (se instaurase deja "dictatura regala"), doar fiindca a fost obiectiv la o anume parte mai politica din testul respectiv si, intrebat fiind care este mai buna ca forma de guvernamant, a spus cinstit ca si monarhia si republica au avantaje si dezavantaje. Deh, nu s-a aglutinat.
Acum, ca si intotdeauna e la fel. Trebuie sa spui parola ceruta, ce se cere, ce se asteapta de la tine. Ca intr-un idiot de joc sau un blestemat de ritual religios/ocult de initiere. Cum vad pe net o groaza de postaci prooccidentali si proamericani nevoie mare, ca de, vor sa aiba dosar electronic favorabil si ei si ai lor sa o duca bine- impuls de animal. Sau au vezi Doamne traume in familia lor din partea unui sistem impotriva caruia cica lupta (Lenin a r crapa de invidie, nu mai zic de Stalin, sa vada ce perfect, aproape automatizat, aproape autocatalitic e sistemul neomarxist actual), si gata! nu pot trece peste asta. Tot cum am zis, animale proaste si ranchiunoase. (Mai sunt unii din astia si pe aproape).
"Tovarasi, e indicatie de sus ca Buharin a deviat grav de la linia Parrtidului, si el si toti asociati cu el trebuie nimiciti de mana de fier a NKVD. Prin umrare, toate colectivele de oameni ai muncii ii vor infiera aspru. S-a inteles? - Da, sa traiti!"
"Domnilor, ambasada vrea vinovati. Nu ii veti elibera pe cei care trebuie sa fie acarii oficiali. E clar? - Da' sefu'!".

Animale subiective, aglutinate si worm-like. Asta e istoria "cetatii". Omul e specie sentienta. Mda.
Cam asa e. Si te doare capul cand vezi cate colective de pionieri aplauda si ei lupta de clasa. Oameni tineri care cred ca ne trebuiesc mai multi procurori, nu macar o mana de procurori independenti.
Nu mai e unul care sa le explice bezmeticilor ca daca le dai alora prea multa putere, o sa aiba putere si asupra deciziilor politice. Si ca e posibil ( eu cred ca deja se intampla ) ca puterea judecatoreasca si procuratura sa fie controlate de o putere straina ( cum s-a intamplat si in anii 50 ) si atunci automat aia sa controleze si deciziile politice. Ca de aia exista in toate tarile imunitatea, numai la noi tipa bezmeticii ca s-o eliminam. Lasa ca fac americanii ordine.