View Single Post
Vechi 08.11.2015, 21:16:48
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tphase Vezi mesajul
Sexu este unul din cele mai importante elemente intr-o relatie / casnicie.

Sa nu devenim incuiati la cap si sa judecam mai detasat. Eu cred ca pacat este cand ma culc cu oricare si nu doresc nimic serios.

Nu cred ca il tradez pe Dumnezeu daca fac sex cu femeia pe care o am si cu care vreau sa ma casatoresc.
E pacat, daca trece anul si tot asa vei zice "Ne vom casatori(candva...)!!!"Mai trece vreun an ,doi si tot asa vei zice.Atunci clar e pacat !

Cum a fost cu baiatul unor cunoscuti a stat vreo 3-4 ani cu cineva, dupa care s-au certat si nu a iesit nimic.Si cand treci de o varsta mai greu gasesti pe cineva.Omul de langa isi face nadejdi, ca se casatoresc si cand colo...?

mihai.radulescu2003 sa stii ca in Biserica totdeauna au fost pogoraminte .Trebuie ca sa nu se amane mult timp pana la casatorie si Da! omul de langa,jumatatea ta poate,ii era foarte greu sa stea , chiar doua-trei luni fara sex.Probabil isi gasise jumatatea si ii era chiar greu!?
Depinde de om.
Sper ca Dumnezeu te-a ajutat sa iei o decizie buna si astazi sa fii alaturi de ea.
In ultimii ani s-au schimbat toate, cum vorbeam cu unii mai in varsta din satul socrilor,imi
spuneau:"Cea mai in varsta fata din sat care se casatorea mai demult avea cam douazeci de ani!"(deci fetele sa casatoreau la 16 pana in 20 de ani!si era firesc caci trupeste erau mature).Acum au aparut scolile astea care ii leaga pe tineri si nu se mai casatoresc ,tot fac la scoli,masterate...apoi cariera...Si ce e mai important???Familia?...Ahh!La urma!