Probabil sunt cam inutile niste sfaturi dupa un an jumatate?Da poate mai este cineva in situatie asemanatoare.
E foarta buna dreapta socoteala in situatii dinastea.
Am intalnit situatii in orase mai mici, am auzit oameni care spuneau :"Numai la anul prin vara (aia in cazul lor insemnand un an si cateva luni)ne putem casatorii ca atunci avem liber restaurantul"!??...Cum adica tot viitorul a doi oameni sa fie legat de o singura zii???... poate ca pana atunci oamenii sa se si certe, in atata timp. Stiu destui oameni printre care si eu, care au hotarat in timp scurt, si in cateva luni s-au casatorrit.La varsta respectiva cu un trup zburdalnic, e greu sa stai atata timp la 20-30 de ani.Si ptr ce???...Cum am spus ptr o petrecere de o zi.Sunt restaurante mai mici, faci o nunta mai mica, de 100 de oameni numai cu rudele apropiate si incepi viata nu mai amani ,ca nu are rost!
Am intalnit oameni de moda veche care au facut casatoria civila si apoi cea treligioasa dupa cateva luni, tocmai fiindca aveau principii.Dar asta nu e un motiv de amanat la infinit .Tot timpul va fi ceva care sa ti se para ca nu e potrivit la celalalt.
|