Alin te inteleg, si eu am mereu problema asta :)) uit sa pun tableta sau laptop la incarcat.La par. Savatie Bastovoi te referi? Mi-se pare un tip echilibrat, nu am realizat ca ar exista animozitati.Tot ce este posibil. Sa va spun ceva ce mereu m-a surprins.Pe acest forum, de-a lungul timpului, am vazut, postate de catre ortodocsi, pareri extrem se critice la adresa Patriarhului. Cand zic ,,critice" sunt bland, erau cel putin la fel de dure precum ale contestatarilor din aceste zile. Foarte putini, pe forum, i-au luat apararea. La mine la munca majoritatea sunt ortodocsi. Cativa catolici si cativa neo. Ultimii nu-si exprima o parere,cel putin nu-mi aduc eu aminte, probabil nu-i intereseaza. Primii sunt foarte critici la adresa Patriarhului. Mult mai critici decat cei din piata. Nu am intalnit nici macar unul, unul singur, care sa-i ia apararea. Sunt oameni care merg la Biserica. Daca ma gandesc bine, sincer, in acest moment, in rarele discutii la care am asistat pe aceasta tema, in viata de zi cu zi, nimeni nu i-a luat apararea. Nu criticau credinta, sau Biserica, ci pe el direct.
|