View Single Post
Vechi 05.11.2015, 20:50:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Stie toata lumea mai veche de pe aici ca nu ma topesc dupa autoritate si disciplina, chiar le detest fundamental pe institutiile laice bazate pe ierarhie stricta, dar sa porcaiesti Biserica, ca asa ti-a tras Skaraotzkyi o basina in ganglionii cerebroizi (ateiii militanti nu au creier, au ramas la nivel de viermi si moluste, cu ganglioni cerebroizi) via o bursa a lui Soros, e ceva de imi e mie rusine sa citesc ce scriu muhaielele alea.
Daca am sta sa tragem linie, Biserica a facut doar bine poporului astuia autodestructiv si ametit pana in maduva de entropie.

Langa unde locuiesc eu e un centru de ajutor social, patronat si intretinut de Biserica. Da, de BOR, cu patriarhul in frunte. A, ca istericilor de popi-de-blog de la Petru Voda Patriarhul le da stari neplacute - sa fie la ei acolo! Cred ca Iustin Parvu nu ar fi achiesat, daca traia si era lucid, la zumzetul lor de muste de cacat posedate. Si nici Arsenie Papacioc, Arsenie Boca sau oricare alt mare duhovnic roman.
Supersimpatic de sincer , ca un suflet de copil !
O seară si o noapte cât mai bună, Adrian:)