View Single Post
Vechi 04.11.2015, 13:02:47
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si de versurile din melodiile lor ce ne poti spune pozitiv?

Da, nu inseamna nimic, nu inseamna un stil de viata, de gandire, un atasament pentru un sistem de valori anume, etc.

Stiu, a mai incercat cineva pe aici sa zica ca nu sunt decat tineri revoltati, ca nu le place sistemul si etc.
Eu am cunoscut o astfel de persoana si intr-adevar, nu-i place sistemul dar nu e cu mai nimic diferit de el.
Daca poate sa minta, minte, daca trebuies sa fure, fura, daca e nevoie a profite de slabiciunile altora profita, promite recunostinta vejnica si cand trebuie sa o dovedeasca se eschiveaza si etc.

Ar fi un politician ideal - problema e ca este o lunga coada de astfel de oameni si numarul de locuri in Parlament e limitat.

Acum nu zic ca n-ar fi si altii, altfel, mai buni dar naivi si etc si asta poate fi doar o faza din viata cuiva - dar sa nu ne facem prea mari sperante.
Dar nu am spus ca ar fi mai buni decat altii. Sau ca trebuie sa ne punem sperantele in ei. Am explicat doar ca nu privesc lucrurile asa de serios pe cat le privim noi - Eu acum nu as imbraca un tricou de ala nici daca m-ai taia. Acum niste ani as fi facut-o doar ca sa par mai intr-un fel.

Asta despre rockeri. La fel si despre ceilalti tineri frumosi. Cred ca-s si mai hoti, si mai prosti si mai dezinformati decat cei care au fost tineri frumosi inaintea lor. Cred ca au o mentalitate de pionieri si sunt instrumentul perfect al arhitectilor lumii noi. Acum esti multumit ?