View Single Post
Vechi 04.11.2015, 12:19:39
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu am spus ca pentru noi nu ar reprezenta asta. Dar pentru ei nu e acelasi lucru. Ce naiba, parca voi nu ati fost sau nu ati avut prieteni rockeri.
Uite-l pe asta : Probabil il cunosc multi dintre voi. Si se afiseaza cu tot felul de cranii, cruci intoarse si asa mai departe :

https://www.youtube.com/watch?featur...Rw-j9Wiw#t=251
Daca ai sti ce muzica ascult desori, mai ales cand am capsa pusa, te-ai speria. Si totusi, ignor simbolistica. Pe mine ma intereseaza ca acea muzica e un fel de decapitare simbolica si mentala a tuturor politicenilor burghezi, a tuturor afaceristilor, ocultistilor si securistilor, curvelor si vedetelor. Imi mangaie creierul Death, Mortification si aia de canta gore metal cu subiecte scatologice (gen Defecation, dar cu texte exclusiv despre fart, poo si burp), apii ma calmez. E cafeaua mea sonora, sa zic as.
Insa oricat as ura tot ce este stat, societate secreta, servicii de informatii, firme multinationale, partide politice, doctrine, ritualuri, credinte aberante, etc., tot expulzez violenta in postari agresive pe forum sau ascutland muzica. Apoi devin normalul pe care putinni din voi il cunoasteti personal. Asa facem/faceti multi.
Insa exista o linie...care in veac nu trebuie trecuta. Amin!

Last edited by The Willful One; 04.11.2015 at 12:21:49.