04.11.2015, 02:42:41
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Ai fost foarte simpatic la faza cu dracii cu bun-simt :)) Au si ei, se pare, grade de dracusori, unii mai cu rusine :) Eu inteleg ce spui tu si ce te deranjeaza. Eu nu te pot ajuta cu mare lucru dar puteti sa va ajutati intre voi.Poporul nostru are si el, ca orice popor, mai multe segmente: eroi si calai, patrioti si tradatori, oameni cu familie si homosexuali, cinstiti si lichele, credinciosi, atei, agnostici, bogati si saraci, destepti si prosti, cu bun-simt sau nesimtiti, echilibrati sau extremisti, o istorie cu lumini si umbre. Si asta nu de ieri de azi, ci de foarte mult timp. Cel mai probabil si noi, ca toate popoarele, vom avea amalgamul acesta pana la Judecata.Dupa se trage linie si nu mai conteaza nici granitele si nici cetatenia din pasaport. Acum ce sa iti spun? Sa va lumineze Dumnezeu si sa traiti cum stiti voi ca trebuie, indiferent de piedici :)
Te-am plictisit suficient, ma duc la somn, maine voi fi praf la munca mea de sorginte vestica :) Numai bine.
|
Noapte buna ! Nu-i rau ca le iei banii sau obiceiurile bune, vezi sa nu le iei si obiceiurile proaste. La asta m-am referit. Pe mine personal ma doare inima cand vad ceea ce se intampla in Vestul ala pe care tu crezi ca il urasc si in special in SUA. Vad cum se transforma in fiecare zi intr-o puscarie unde oamenii au dreptul sa se comporte draceste atat cat vor.
Reportaj de la CAP :
http://www.activenews.ro/prima-pagin...olectiv-126368
|