View Single Post
Vechi 01.11.2015, 14:19:56
iliegh
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
-aceste 2 fete care au murit nu erau sataniste asta am vrut sa arat, ca erau tinere, si uite ca moartea vine cand nu te astepti
-de ce sa nu ne aducem aminte de ele tinere,vii....
-dar unii idioti nu inteleg
-parte din vina o au si tinerii ca se imbata,drogheaza,se duc la concerte rock satanice
-puteau sa se duca la concerte de muzica populara,simfonica...acolo nu prea am auzit sa aiba loc incendii
-la fel sunt de vina cei din formatia rock cu versuri aiurea si focuri de artificii care nu trebuiau sa aiba loc
-sunt de vina patronii si altii, si toata societatea care e de acord cu satanismul
-sunt de vina si parintii lor -asa cum zicea un preot la predica- ca nu-i educa in valorile crestine , si a fost un semn ingaduit de Dumnezeu ca sa se trezeasca societatea
Foarte departe de adevar.

In esenta spui ca satanismul duce in sine la nenorociri. Ceea ce e fals.

Nu spun ca nu exista satanism. Exista. Dar nu in modul in care crezi tu. Nu in muzica. Adevaratii satanisti CRED cu toata fiinta lor in DUMNEZEU. Dar aleg sa faca lucrarea lui SATAN.

In toata muzica asta rock, exista un foarte mic segment care poate fi catalogat drept satanism. Un procent mic, din toate stilurile si genurile de muzica rock. Dar si aia pot fi considerati pana la urma o forma de arta, nu o practica curenta.

Satanismul adevarat nu duce la nenorociri aici pe Pamant. Satan are nevoie de adepti sa-i tina in viata, sa-i faca lucrarea, nu sa-i omoare. Ei chiar o duc foarte bine.

Sarmanii copii carora le place muzica rock, care este mai dinamica, cu mesaj social, cu tenta de razvratire, etc., nu sunt satanisti.