Citat:
În prealabil postat de crisstiann
-aceste 2 fete care au murit nu erau sataniste asta am vrut sa arat, ca erau tinere, si uite ca moartea vine cand nu te astepti
|
Wau, ce truism profund.
Citat:
-de ce sa nu ne aducem aminte de ele tinere,vii....
|
Pentru ca tot felul de idioti tin musai sa posteze poze cu ele arse?
Citat:
-parte din vina o au si tinerii ca se imbata,drogheaza,se duc la concerte rock satanice
-puteau sa se duca la concerte de muzica populara,simfonica...acolo nu prea am auzit sa aiba loc incendii
|
Sau sa se duca la concerte rock, satanice, unde nu se aprind foc in spatii inchise, care nu corespund normelor PSI.
Corect?
Ca pana una alta nu prea am auzit sa coboare foc din cer sa mistuiasca satanisti si daca trebuie sa arzi, arzi si in biserica.
Sigur, daca tot e sa se intample categoric e mai bine sa ti se intample in biserica dar pana sa arda respectivii nu cred ca unul ca tine si-a batut prea mult capul cum sa-l duca la biserica.
Citat:
si a fost un semn ingaduit de Dumnezeu ca sa se trezeasca societatea
|
Pana una alta nu s-au "trezit" decat cativa pe care ii scuipa toti, si pe buna dreptate, pentru lipsa de sensibilitate, gust pentru cancan si morbid, care se vede din insasi pozele care le posteaza si prostiile care le indruga.
Aia care au fost acolo si parintii lor...doar Dumnezeu stie ce gandesc.
Sau mai bine du-te tu si ii intreaba, doar ca daca ai asa pui problema acolo cum o pui aici, o sa-ti iei altfel de "ban".
Apropo, femeia aia care facea curatenie acolo ca sa intretina 5 copii si un parinte bolnav, era si ea satanista?
In afara de indrugat prostii care se vor moralizatoare, ai de gand sa faci ceva efectiv?