View Single Post
Vechi 27.10.2015, 12:13:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabrielap85 Vezi mesajul
Ba da, au fost de acord. Sincer, eu ma gandesc la viitorul meu sot ca ii va fi greu sa nu ii aiba pe parintii lui alaturi in ziua nuntii. Cat despre ceea ce va urma dupa casatorie, sa dea Dumnezeu sa nu fie asa cum ziceti dumneavoastra, AlinB. Eu, noi doi, vrem sa ne construim un viitor frumos, in care sa ne respectam in primul rand unii pe altii, fara certuri si scandaluri, si nici nu ma asteptam sa intampinam un asemenea iceberg din partea parintilor. Credeti-ma ca intentia noastra cand am decis sa facem nunta in acea zi a fost cea mai buna, gandindu-ne ca vom respecta canoanele bisericesti, acelea de a face cununia duminica, si acum, toate acestea...
O astfel de atitudine si inflexibilitate intr-un context atat de important, nu are o explicatie in faptele ca atare, ci cu certitudine sunt alte dedesupturi.
Mai bine incercati sa aflati care sunt alea.

Daca e vorba doar de o problema de caracter..mai treaca mearga, rugati-va doar sa nu locuiti cu ei sau sa va vedeti prea des.

Totusi, s-au bucurat pentru casatoria asta? Sau au acceptat in urma unor lungi discutii..?