View Single Post
Vechi 27.10.2015, 09:52:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de city_star Vezi mesajul
Nu. nu ai inteles. Stiu cazul unui baiat (si nu e singurul) care a fost virgin pana la 25 de ani si nu era capabil sa intre in vorba cu o fata si nu era capabil sa conduca o masina. Si-a facut curaj, cu greu, si a mers la prostituate, a facut sex, de 2-3 ori. Apoi, in mod miraculos, a devenit capabil sa initieze o discutie cu o fata straina, si a devenit capabil sa conduca masina. Totul e psihologie aici.
Sau propaganda nu-prea-subtila la desfranare cu exemple imaginare.

Asteptam sa ne spui ca ar trebuie legalizate bordeluri pe post de cabinete de psiho-terapie.

Eventual unificarea celor 2 meserii sub acelasi nomenclator.

Citat:
Ce m-a oprit in anii astia sa intru in vorba cu fete ? Dar pe fratele meu de ce il refuza toate fetele desi el nu este timid, este capabil sa intre in vorba cu orice fata. Toate il refuza. Fara sa-i prezinte motiv. Mai trebuie alte dovezi legat de existenta farmecelor ?
Simplu, e urat dar pofticios si cu tupeu, se da doar la cele care il considera sub standardul lor.

Cu prostituate a incercat? Ca dupa spusele tale, imediat ce face 2-3 vizite incepe sa vina si norocul la fete.

Citat:
la mine problema e mai graba. Sunt incapabil de a deschide gura in fata unei persoane straine. teama de societate, faptul ca in copilarie nu m-am jucat cu copii.
Bine ca n-ai venit cu varianta ca din auza asta nu poti sa mai poftesti la fete ci doar la baieti.
Sau asta a fost in numarul trecut?

Citat:
Ca sa intru in vorba cu o fata, trebuie sa ma uit la ea. pai ce zic sfintii parinti ? sa nu poftim nimic strain. Sa nu ma uit la fete. Dar casatoria e una din caile catre mantuire.
Evident esti teribil de confuz si un trol jalnic.
Sa te uiti e una, sa poftesti e alta, imaginatia altceva si pacatul tot asa.

Citat:
pai in toata copilaria m-am jucat cu 3 sau 4 copii, timp de 4-5 zile. De unde socializare ? Avand probleme de vorbire, nu puteam face mare lucru. In 1994 imi placea de o fata, dar nu eram capabil sa intru in vorba cu ea.
Pai dupa spusele tale e simplu, te duci de 2-3 ori la prostituate si gata, ai sa devii curajos, vorbaretz si agatzator, cu noroc la femei.
Ce astepti, binecuvantare de la cei de aici?

Citat:
Copii care in copilarie sunt obraznici, nesimtiti, care arata degetul mijlociu, care injura obscen, care fac sex din adolescenta, care sunt nesimtiti, nerusinati, aceia ajung oameni maturi, capabili sa dea un telefon, capabili sa agate o fata, capabili sa sune instalatorul cand trebuie sa schimbe teava de apa. Si apoi la 30 de ani se spovedesc, ca sunt oameni la casa lor, cu familii, cu copii. acum e timpul sa se faca baieti cuminti.
Si chiar se fac nu gluma. E plina biserica de cei care in copilarie erau obraznici, nesimtiti si aratau degetul mijlociu.
Aia bine educati din copilarie, cuminti, acum bat carciuma si arata degetul mijlociu.

Citat:
La biserica majoritatea sunt oameni in varsta. La sf Maslu, numai oameni in varsta, sau familii. Putin tineri necasatoriti. Findca tinerii isi traiesc viata.
Deci dupa principiile tale de bun crestin, sa-ti traiesti viata inseamna:
1. obraznici,
2. nesimtiti,
3. care arata degetul mijlociu,
4. care injura obscen,
5. care fac sex din adolescenta,
6. care sunt nesimtiti,
7. nerusinati,

Slava Domnului ca n-ai dat peste nici o fata ca e clar ce fel de educatie ai fi dat progeniturilor.

Citat:
Sper ca m-am exprimat coerent mai sus. Sufar de depresie severa de multi ani.
Frustrare as zice mai degraba.

Last edited by AlinB; 27.10.2015 at 10:09:41.
Reply With Quote