Sunt surprins ca pe acest topic nu se discuta despre principala cauza a singuratatii: si anume farmecele facute de oamenii rai, invidiosi, care apeleaza la vrajitoare.
Citat:
În prealabil postat de philalex
In societatea de azi, nu e nicio suferinta daca esti singur...societatea e confuza in exprimarea ei, iar oamenii se obisnuiesc singuri din cauza problemelor din aceasta societate...tinerii nu se mai casatoresc, traiesc singuri, dar ar fi bine sa fie aproape de divinitate, pentru a nu ajunge pe carari gresite...nu se ajunge la depresie din asta....in toata lumea e similara acesta chestiune.....
|
ba se ajunge la depresie severa din singuratate. Singuratatea ucide.
eu nu inteleg alt lucru:
preotii ne invata in cuvintele de invatatura sa nu mergem in cluburi, discoteci, sa nu ne distram, sa nu facem sex inainte de casatorie. De acord , dar cum se explica ca tocmai cei care merg in cluburi si discoteci de dinainte de varsta de 18-20 ani si fac sex inainte de varsta de 18 ani, care injura des, tocmai acestia se casatoresc si au familii fericite si urmasi ? Si sunt barbati puternici, capabili sa vorbeasca cu orice persoana straina, in orice situatie.
Iar cei extrem de timizi, care nu merg in cluburi , in discoteci, care nu socializeaza, care sunt cuminti, care nu injura niciodata, acestia raman virgini pana la varste inaintate, si nu se pot casatori.
Eu m-am saturat sa aud cum tot zice preotul la predici de la Sf Liturghie, sau intre Sf Maslu si rugaciunile de dezlegare, ca parintii sa aiba grija sa-si educe copii, sa nu-i lase sa se distreze in cluburi, sa nu-si incepa viata sexuala inainte de casatorie, sa nu injure, etc. ca vor ajunge rau, ca este tocmai invers. Cel putin la mine este fix invers: am fost cuminte in copilarie, am fost si sunt extrem de timid, nu am injurat niciodata, nu am mers la discoteci distractii, si am ajuns virgin la 35 de ani. acus fac 36.
De asemenea, nu gasesc nici o carte religioasa in care sa scrie clar ce trebuie sa faca un tanar extrem de timid, si virgin, sa-si gaseasca partener. Si sa nu "culeaga" ceea ce au refuzat altii "smecheri" care si-au rezervat dreptul de "a alege". Dar sunt multe carti religioase in care scrie ca ne este interzis sa ne uitam la fete pe strada. Cum sa imi gasesc partenera daca nu am voie sa ma uit la ea ?
De ce prin sex (adica prin pacat) tinerii (ma refer strict la baieti) capata curaj sa agate si devin barbati, capabili sa intre in vorba cu o fata ? Sunt cca 10 ani de cand caut raspunsul la aceasta intrebare.