View Single Post
Vechi 12.10.2015, 08:47:12
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Capacelule, ti-am mai explicat io (degeaba, se pare), ca generalizezi grav.
Poate tu ai dat doar de pitipoance care cuta casa, masina si bani, dar alea-s mai putine decat ai ti impresia. Nu stiu de unde esti, nu stiu pe unde prin tara asta locuiesti, dar se pare ca de fapt problema pleaca de la tine, daca tu doar pe astea le vezi.
De barbtii caecauta acelasi lucru de ce nu zici nimic? Ei exista... Ar trebui sa generalizez si eu, doar pentru ca (,) cunosc destul de multi care asta cauta la o femeie?

Rata divorturilor e mai mare decat cea acsatoriilor tocmai din cauza celor ca tine care judeca degeaba, care isi imagineaza tot felul de balarii, din cauza pitipoancelor de care am amintit si eu si din cauza nebunilor care altceva in afara de violenta nu stiu; pentr c femeile s-au cam saturat sa stea ca acum ctiva zeci e ani sa indure; acum divorteaza.
Multi nu se csatoresc si prefera sa stea necununati din cam aceleasi motive, plus ca pe prea putini ii tine legati o hartie roz, iar acei credinciosi cre nu concep sa stea necununoati sunt prea putini dintre cei 80 si nustiucat la suta din ortodocsi.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote