View Single Post
Vechi 12.02.2008, 12:58:08
cananeanca cananeanca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
ei ,dar iaca va prezint REZULTATELE ECUMENISMULUIdin anul 1276,pe vremea cruciadelor[DIN CARTEA PE JOS IN RUGACIUNE PRI ATHOS-2004,scrisa de diacon GH. BABUT ,ed. PELERINUL ROMAN ,ORADEA],cind papa le-a cerut calugarilor de la manastire XIROPOTAMU sa SLUJEASCA SFINTA LITURGHIE CU EI si sa-l pomeneasca pe papa la LITURGHIE.Staretul le-a spus SA NU SE LEPEDE DE ORTODOXIE.O parte din preoti ,mai FRICOSI,au cedat si au slujit in paraclisul din stinga Sfinta Liturghie impreuna CU CATOLICII.In timpul Sfintei Liturghii a cazut cupola deasupra Altarului peste preotii calugari ortodocsi si peste cei catolici si toti au fost omoriti pe loc.N-a ingaduit MAICA DOMNULUI spurcarea Altarului ortodox.[am incheiat citatul din cartea mentionata].
iMPARTASANIA CATOLICA NU ESTE RECUNOSCUTA DE BISERICA ORTODOXA.NU S-A REPARAT PINA ACUM PARACLISUL,raminind drept marturie pt. minunea ce s-a facut.
OARE STAU ACUM SI MA INTREB DE CE STIMABILII NOSTRII PREOTI SI IERARHI [unii,NU TOTI] NU INVATA NIMICA DIN ACEASTA MINUNE ?!Chiar nu se tem de judecata de apoi.?!!!??Daca nu se darima acuma bisericile in care se fac slujbe cu ereticii este cu ingaduinta Celui de sus CA SA SE DEOSEBEASCA ADEVARATII SLUJITORI AI CREDINTEI ADEVARATE DE CEILALTI .
Dar ne mai spune Mintuitorul "Vai de cei prin care vine smiteala"Si ne mai spune in Biblie:"nu aruncati margaritarele inaintea porcilor"Aci eu cred ca se refera la SFINTELE TAINE ALE BISERICII ORTODOXE ,care sint date in iconomia preotilor si clericilor ortodocsi.Stau si ma intreb : CHIAR NU SE TEM DE JUDECATA DE APOI?!!??
temete tu si pentru ei ....ma da informata mai esti , pilda cu margaritarele nu se refera doar la ortodosci , fetita cu putina credinta se refera in genral la Tainele Bisericii , si mai ales ....vai voua ca ce va ies din gura astea va vor da socoteala .....daca sunteti asa de adevarati crestini ....unde-i iubirea voastra pentru cei care sunt pe o alta cale .....Hristos nu face diferenze de religii , face diferenze in ce faceti voi cu Iubirea ,,,,,vai voua ca vi de da mult si mult se cere ....nu vorbe ......ci Iubire .....
Reply With Quote