
05.10.2015, 20:26:07
|
|
Citat:
În prealabil postat de GMihai
În sfârșit, un răspuns mai la obiect, chiar dacă e eronat.
Problema din argumentația D-vs. este că pleacă de la o sumă de premise greșite.
1. "Medicii au telefonat și au anunțat" - ceea ce nu înseamnă că factorii decizionali, în ceea ce privește ținta atacului, sau factorii executanți (piloții sau controlorii de sol) au fost automat informați. Cine poate proba unde a ajuns informația ?
2. "Au fost patru raiduri" - non sequitur. Patru raiduri înseamnă că se dorea cu tot dinadinsul distrugerea unei ținte, nu că se știa și se dorea distrugerea unui spital - vezi punctul 1.
3. "Ținta predilectă fiind" - Ținta predilectă fiind o anumită locație, fără a exista nicio probă că factorii decizionali sau factorii executanți cunoșteau faptul că această locație, sau că locația în care s-a executat efectiv atacul, coincidea cu compartimentul de urgență al unui spital.
În sfârșit - toată argumentația pleacă de la premisa profund eronată că atacurile aeriene, în special dacă sunt efectuate de americani, se petrec cu acea "precizie chirurgicală" despre care ne povesteau încă din primul război din Golf. Nimic mai greșit. Marja de eroare este încă substanțială.
Este evident că, în acest sens, propaganda americană le face, în prezent, un mare deserviciu - dacă te-ai apucat să prostești lumea cu ideea că orice bombă pe care o arunci tu cade numaidecât, cu precizie milimetrică, acolo unde ai vrut tu, și că nu poți greși nici cât Biggs Darklighter în Războiul Stelelor, atunci aceste minciuni se vor întoarce, la un moment dat, împotriva ta.
Rămâne însă faptul că nu s-a dovedit intenția de a bombarda spitalul.
|
Citeste cu atentie mesajul lui Alin, Mihai.
|