Citat:
În prealabil postat de GMihai
Poate. Eu sunt, totuși, avocat. Spune-mi, tu, dacă ai fi judecător, ai condamna pe cineva în lipsa dovezilor ?
|
Un asasin in serie care e acuzat ca crapat capul cuiva? Nu l-as condamna decat daca noua (presupusa) crima se incadreaza intr-o schema deja asociata cu modus operandi cunoscut al individului si/sau daca obtine ceva din astea. Nu ma pricep la domeniul tau. Insa stiu istorie, stiu ce este in jur, ce insemna sa iti creezi un imperiu si ce inseman sa sperii nu doar adversarul, sa il distrugi si psihic, ci foarte importnat sa iti umilesti si aliatii, daca styii ca sunt indeajuns de slabi sau cumparati sa nu riposteze altfe decat, cel mult mediatic.
Mihai, acum 300 de ani, Evil Empire era Asiria si/sau Banbilonul, uneori Egiptul si inainte Hittitii si Mittani. Apoi, persii, macedonii, romanii, etc. Acum suntem sub jug masono-spalacit. Nu e mai nobil sa joci cu, adica contra, invingatorului, decat sa te aliniezi la ce se cere? Fii sincer cu tine: pe vremea lui Stalin, sau chiar Brejnev/Ceausescu ai fi fost bataios anti-sistem? Eu raspund cinstit ca nu. Prefer sa privesc un rasarit de soare intr-o padure cu nevasta, decat intr-o celula cu colegii. Pe de alta parte, Imperiul Apusului e malefic in privinte mult mai multe si subtile-si-nu-tocmai chiar decat offshot-ul sau experimental timpuriu, anume cel comunist. Dovezi? Arunca lentilele subiectivismului si priveste in jur. Esti foarte clar si ardfent cand mai vorbesti despre felul in care nativii americanii au fost aneantizati de europeni. Ei bine, impinge rationamentul pana la capatul lui cinstit.
Deseori ma gandesc, daca vad un yankeu, fie si doar un mormon, pe strada, sa il scuip sau palmuiesc. Asa, demonstrativ. Pentru ce este si pentru ce reprezinta cei carora li se supune, ca un catel omega ce este.