View Single Post
Vechi 01.10.2015, 20:44:36
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Acesl "jesus" (gizăs) al penticostalilor e un hristos mincinos, deci un demon, în baptism, e alt gizăs, deci alt hristos-mincinos, adică hristos-demon, în adventism la fel, în iehovism, la fel și tot așa, în toate cele 60.000 de secte care duc la iad, din câte sunt azi numai în America singură.
Tu dă-i înainte și numește-L pe Mântuitorul "demon" și "mincinos".
Ai niște circumstanțe atenuante.

Citat:
Plângerea sfinților, nu se mai face cu lacrimi, căci acolo trupul muritor numai este, ci plângerea lor
Cum îți poți tu imagina că există plângere fără întristare, când Biserica din care pretinzi că faci parte spune clar "fără întristare", sincer, mă depășește.

Citat:
Ieșiți din erezii și veniți la mântuire, ieșiți din ereziile "romano-catolice" anume ale franco-latinilor,
Să știi că dacă tu, de un milion de ori vei spune că romano-catolicii nu sunt romano-catolici, ci "franco-latini", așa va fi. Dar numai în lumea ta interioară. În lumea reală, nu.

Îmi pare rău să-ți spun asta, dar va trebui să te confrunți, la un moment dat, cu faptul că fanteziile tale nu țin loc de realitate. Nici cele despre "franco-latini", nici cele despre "ereticul Augustin", nici cele despre miile de rugăciuni spuse de viitoarea ta soție etc. Apropo: pe când nunta ? Ai reușit să o convingi că nu-i nevoie de muzicanți ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote