View Single Post
Vechi 30.09.2015, 14:51:28
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
sa stii ca sunt multe persoane pe acest forum care ar dori sa le dai reteta
Nu e o reteta.
Da nu cred ca in ziua de azi oamenii se lasa condusi doar de instinct; atractia fizica tine de instinct, deci nu cred ca cineva se casatoreste cu altcineva doar pentru ca exista atractie fizica, fara a tine cont de multitudinea de aspecte care conteaza de 1000 de ori mai mult decat simpla atractie fizica.

Nu stiu altii cum sunt (copyright Ion Creanga), dar eu niciodata nu mi-am dat si a doua intalnire cu cineva daca baiatul respectiv avea DOAR acea frumusete fizica de care eram atrasa; degeaba esti frumos daca nu ai nimic in comun cu mine sau daca, poate, esti badaran, sau injuri sau faci alte lucruri care nu le agreez de nici o culoare. Eu pe principiul asta am functionat pana cand l-am gasit pe sotul: uneori nu treceam de prima intalnire, alteori nu treceam de a treia intanire, iar de cele mai multe ori o lasam balta pentru ca tipul vroia altceva sau SI altceva, iar eu nu; ei bine, la el (sot) a fost si atractie fizica, si o mulitudine de lucruri in comun, imi place felul lui de a fi, de a gandi, niciodata nu mi-a batut apropouri sau nu m-a presat in vreun fel sa fac ceva etc; altfel, nu ma casatoream cu el; cu siguranta nu eram impreuna atatia ani si cu siguranta nu imi intemeiam o familie cu el.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote