In casatorie este un singur trup!Daca unul dintre madularele trupului e defect arunca-l in foc!Asa spune Mantuitorul.Eva a fost creata pt Adam si din Adam si nu invers.De ce?Greu de raspuns asa in scurt!Dar cred ca daca Dumnezeu a facut asa ,e corect.Asadar trebuie de la inceput in casatorie sa alcatuim un trup sanatos.Nu pot sa am nadejdea intr-o femeie ci in Dumnezeu.Dragostea la CARE FACI REFERINTA SE REFERA LA TOTI SEMENII NOSTRII DECI SI LA TOATE FEMEILE SI FETELE.CE SA FACA DAR UN TANAR/SA SE INSOARE CU TOATE FEMEILE ?O fata sau femeie care isi arata formele sanilor si alte forme prin imbracaminte prea mulata ispiteste barbatii!Dar mai vai prin cine vine ispita?dar ce legatura are o ispititoare spre pacat cu o fata crestin-ortodoxa?La fel si un tanar care isi arata formele atletice devine ispita!Deci inainte de a intra macar in biserica ar trebui sa puna pe ei imbracaminte cuviincioasa.Deci ce sa faca un tanar cand vede in biserica o tanara asa?Daca ii place de trupul ei ,nu e iubire ,ci ispita!Problema este alta:ca multi tineri si tinere nu inteleg ca la baza unei casatorii nu trebuie sa stea atractia fizica ci datoria poruncita de a se inmulti.A se inmulti nu inseamna doar a procrea prunci,ci si ai creste si pregati pt viata capabili sa isi castige paine in mod cuviincios,dar si sa se comporte in mod placut lui Dumnezeu!Apoi urmeza placerea fizica.Deci intai ar trebui ca un tanar sa se convinga de spiritualitatea crestin-ortodoxa a viitoarei sotii si apoi de celelalte aspecte.Se uita si altceva:Un crestin ortodox sau o crestina ortodoxa,cand mananca,cand se plimba,cand munceste,cand face dragoste cu sotul sau sotia sa,cand se spala pe dinti,cand merg la cumparaturi,etc fac toate astea ca crestini-ortodocsi tot timpul.De ce?Pt ca la botez sunt pecetluiti cu Pecetea Duhului Sfant!Deci daca o tanara prin comportament si atitudine tradeaza Pecetea Duhului Sfant,cu siguranta pe tine ca sot al ei fiind doar un biet muritor te va trada in fel si chip ,indiferent de ce promisiuni de schimbare va face!Si viceversa e valabila privind un baiat!