Urmaresc postarile de aici si inca nu ma dumiresc ce inteleg multi ca ar fi fata crestina si baiatul crestin!Si daca nu sunt bine definite notiunile astea ,apoi discutia e un fel de vanatoare de fum.Intrebarea ar avea si revers:unde sunt fetele crestine?Cunosc un tanar care a intrat in viata cateva minute intr-o discoteca si nu i-a placut,si nu a mai fosr pe acolo,a terminat teologia si un master in teologie si va urma si un doctorat.Mai interesant este ca stie chitara si canta pt el si cunostinte apropiate folk si muzica dens de calitate dar refuza sa cante in public,desi are un talent deosebit.A avut cereri in casatorie el de la fete de preoti cu stare materiala buna,si de la fete de nepreoti cu hirotonii si parohii asigurate!El insa zice ca de va sa fie preot va fi daca va voi Dumnezeu,si ca nu se va insura doar pt a fi hirotonit si a primi parohie!El vrea o fata crestina cu care sa se intelega sufleteste si sa se ataseze sufleteste .Si se intreaba :mai sunt fete crestine?Evident pt,mine care cunosc destul de bine oamenii si tainele sufletesti ale unora ,tanarul imi pare naiv si chiar pripit!Vedeti,ca acel tip nu vrea o fata habotnica,cu tulpanul in cap toata ziua,dar nici una care isi expune corpul ca o marfa in vitrina!Cand vine pe la mine imi zice ca daca nu gaseste o fata crestina care sa intersecteze drumul lui pina termina doctoratul se va calugari!Eu,care cred ca asta nu-i motiv de calugarie , ii spun sa se faca direct arhiereu(evident zic ca o gluma).Deci,mai intai ar trebui sa definim aceste notiuni,si apoi sa incercam sa vedem de le descoperim reale printre noi.
Last edited by Ratacitorul; 23.09.2015 at 00:21:56.
|