View Single Post
Vechi 22.09.2015, 14:48:47
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Alin, esti de un subiectivism notoriu. Tu si Mihailc sunteti cumva rude, sau wtf?1
Eu si Mihailc suntem aceeasi zodie (nu va luati dupa data nasterii pusa pe contul asta nou al meu). El pe 13 Mai, eu pe 11. Deosebirea e ca eu scuip mai degraba pe credinte si pe ce au oamenii "sfant", iar el ataca preventiv oamenii care il ataca sau il provoaca. Mno, i-am cerut iertare pe tel, si e ok. Dar in acest caz, el trebuie sa ceara scuze Yasminei. Repet, ii inteleg pe amandoi.
Acum, e deosebit de enervant ca noi romanii suntem lichele. Daca cineva e o personalitate, gata! ne guduram, sau cum zic eu, cu acest termen obsesiv, ne aglutinam. Eu voisem sa ma retrag acum doua saptamani, de frica ca Ioan Cezar, caci ma luasem cu ironii acide de asa-zisii sfinti necanonizati, ar putea sa dea pe goarna ceva despre mine. (De cand cu incidentul cu blestematul acela de geocentrist si porcul lui de duhovnic, care in 2012 m-au atacat public pe identiatea mea reala, fac atac de panica la ideea atacarii mele in public. Prefer sa rezolv totul in privat).
Acum, imi pasa ceva mai putin.
Dragos are dreptate, Alin. Mihailc are un mare talent al bitterness-ului... Eu, unul ii inteleg pe amandoi, si imi pare sincer foarte rau.
Eu vorbesc asa doar cand blasfemiez, lucru pe care il fac in ultima vreme cu o deosebita placere. (Blasfemia, adica). Si nu la adresa lui Dumnezeu sau a Bisericii, ci la adresa unor asa-zisi "sfinti". Dar asta e alta discutie.
Reply With Quote