Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Vai, mai Alin, ce caciula mare ai? Aproape ca nu mai are nici o musca unde sa se aseze, decat pe caciula ta!...
|
Esti sigur ca ai inteles ce vrea sa zica zicala?
Dimpotriva, la mine e capul mic si caciula pe masura deci nu au unde sa se aseze decat pe nas :)
Citat:
Dar stai linistit. Sub caciula se afla o minte sclipitoare care... "vede tot".
Felicitari.
|
Multumesc dar n-am ce sa fac cu laudele tale.
Mai bine spune ceva de "dulce"
Citat:
Daca vrei sa fii moderator, trebuie sa o rogi neaparat pe cea care se pretinde influenta. Altfel n-ai cum.
|
Unde am scris eu ca vreau sa fiu?
Nu poti pazi o turma cvasi-exclusiva de berbeci, cand sunt majoritare oile da, berbecii nu sunt profitabili
Citat:
Cat despre "ale mele", spune-le frate si usureaza-te! Nu tine in tine. Daca te simti mai bine acum, ma bucur ca ti-am putut fi de folos!...
|
Haha, ce amuzant esti, nu port nici o povara asa cum porti tu saracutul de tine pe bietul Cezar (si probabil si altii), Cezar pe care simti nevoia sa-l pui la stalpul infamiei - semn al unei ranchiuni mocnite de mult timp, in timp ce ai pretentia ca sfatuiesti pe altul cum sa aiba o abordare crestina a situatiilor conflictuale.
Ti-am atas atentia, punctual, ca esti la furat cu sfatosnicia, problema ta daca poti sa-ti calci pe orgoliul mascat de smerite vorbe goale si sa inveti ceva din asta sau nu.