View Single Post
Vechi 04.09.2015, 10:48:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Noutatea din viata mea e ca am 19 saptamani de sarcina, peste 2 saptamani voi afla lucrusoare despre copilasul meu; se pare ca fetita (avem deja si nume pregatit pentru buburuza noastra), suntem 2 viitori parinti foarte entuziasmati si fericiti si asteptam luna ianuarie cu sufletul la gura. Si ne rugam sa fie totul bine, sa vina la termen,sa ne tina Dumnezeu sanatosi pe amandoi parintii, si mai ales, sa fie sanatoasa bebelina.

Asta cu wet floor o mai inteleg, dar cea cu "atentie, scara" nu vad rostul; doar vezi scara asta, iar daca esti nevazator, emnul e oricum egeaba, pentru ca ai lte metode de a "vedea" scara.

Am auzit asta cu americanii ca fac tot ce pot sa scoata bani din procese cu statul; auzisem de unul, american au enlez, de data asta nu stiu exact, care a dat in juecata copacul din fata curtii pentru ca ii umbrea casa (copacul era pe domeniul public) si ar fi castigat pt ca (,) nu s-a prezentat si statul i-a platit despagubiri colosale. Am citit o groaza de ineptii de genul...
Felicitari si toate cele bune;sper sa ajungeti amandoua si pe la biserica in curand :)

Eu sunt in vacanta acum ,prin muntii si padurile Californiei de nord .
Am inceput cu King's Canyon si Sequoia Park -aproape de Yosemite ,unde a trebuit sa vad cel mai mare copac din lume,in viata ( de varsta nu se prea stie dar oricum Sequoia astia au varste venerabile de pana la 2,700 ani).
Numele copacului este General Sherman :)

Toate natiile si rasele erau acolo,ba o cucoana din Italia chiar fuma dezinvolta in fata copacului nereusind sa faca legatura intre fumat si pericolul incendiului in fata celui mai mare copac in viata de pe Terra!
Arsita mare si seceta cat cuprinde; planeta se pare ca se incalzeste si nu stiu pe la altii cum este insa in California este seceta de 4 ani ,decretata stare de urgenta la consumul apei si tot sudul si centrul este o imensa uscaciune si zona maronie.
Cand am ajuns in King Canyon ,care este zona de padure ,erau 42 de grade ; in jur ,jumatate din brazi se uscasera si erau cafenii.
Nu pot sa descriu sentimentul,nu am vazut nicioadata brazi uscati deoarece in zonele unde brazii sunt nativi,exista ploi in mod constant si umezeala. Ei acum,nu mai exista ...

Din punctul asta de vedere,este o vacanta destul de trista; imi inchipui ca nici animalele nu o duc pe roze fara apa si vor muri si ele pe capete...

Urmatoarele zile,le-am petrecut la Lake Tahoe,al doilea mare lac alpin din State. Aici lucrurile sunt mai verzi dar nu cu mult ...
Mi-ar fi placut sa stau mai mult prin padure dar nu stiu cum as reactiona in fata unui urs sau a mai multora :)
Acum sunt destul de agitati pe timp de seceta si umbla de colo colo dupa mancare.

Sper sa se rupa zagazurile cerului pt vreo cateva zile sau mai mult ,sa ploua bogat in California ,sa nu mai sufere atat natura !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote