Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Sau lumea nu mai are timp de feedback; cum ziceam, sunteti o sursa buna de muzica buna; eu personal cam ascult tot ce se posteaza si sunt multe melodii care merg toata ziua, timp de, uneori, chiar si saptamani. Yasmina, tu si Adi ati postat foarte multe melodii si trupe de care nu auzisem in viata mea, asa ca de la o melodie, m-am dus la a doua, a treia etc.
Mie imi pare bine ca romanasii nostrii (o parte macar) inca asculta muzica buna :) fie rock sau altceva.
Plus ca sunt niste (multe) trupe (ca Tiarra de exemplu - ca asta ascult deja de zeci de minute bune) care merita scoase din underground pentru ca sunt prea bune sa ramna acolo.
|
Fratilor, nu pricep cum de nu s-a auzit de Tiarra acolo desi sunt romani ,din Brasov :) ?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|