giulia,raspunsul meu la intrebarea ta,pe care mi l-am amintit acuma este...,,Da,poti fi si un bun crestin chiar daca mergi la discoteca,,.mi-am adus aminte de mine,din perioada liceului ca eram cu muult mai aproape de Dumnezeu decat sunt acum si totusi,sa zicem eram dornica de discoteca.si chiar si acolo ma gandeam la Dumnezeu si analizam toate starile pe care le traim si pe care le traiau altii.era un fel de meditatie asupra societatii din ziua de azi.daca tu nu ai vicii precum mandria,drogurile,iesirea in evidenta prin orice scop si toate cele ce se intampla prin discoteca,nu cred ca iti dauneaza atata de rau.poate te gandesti ca trebuie sa-ti traiesti adolescenta.daca nu ai trai-o,se poate sa ramai cu un gol pe acre sa-l ai toata viata.tu oricum esti pe calea cea buna,ai constientizat pacatul si ispitele discotecii,sunt sigura ca incet,incet vei ajunge la o anumita maturitate spirituala si vei renunta la acest viciu.
referitor la a capata respect,pe care zici tu ca il capeti in discoteca,eu zic sa te faci tu ca persoana respectata si apoi,pas cu pas,sa le imparatasesti oamenilor din credinta ta.crede-ma ca vor lua exemplu de la tine.
|