Citat:
În prealabil postat de GMihai
Foarte crestineste sa te bucuri de necazul altuia.
Dar ce te face să crezi că invazia, dacă este și dacă se va opri, se va opri tocmai la granița cu România ? Stai să vezi peste vreo douăzeci de ani, când (dacă o să ai o fiică) n-o so poți lăsa pe stradă decât îmbrăcată într-o perdea, de frica gărzilor jihadiste.
În altă ordine de idei, am imresia că o să apucăm (deși sper să nu fie așa) o zi în care o să ne smulgem părul din cap de ciudă că nu am mai fost capabili să facem o cruciadă.
A se vedea imaginile cu "refugiații" din Siria. Câți dintre ei sunt bărbați în floarea vârstei ?
|
Exact, Mihai! Cred că gunoaiele fără liber arbitru care compun SRI și stăpânii lor din CIA și NSA ii vor antrena în tabere secrete, de asta "președintele feisbucist" a aprobat așa rapid cererea imperialismului privind refugiații. Și ceva îmi spune ca vor fi folosiți și ca pocneala paramilitară asupra poporului, dacă e nevoie. E strigător la cer: dacă vor suboamenii de la Bruxelles și Washington, resurse (care altfel nu sunt disponibile pentru români) vor fi imediat alocate pentru astia. O să șocheze ce voi spune acum, dar dacă "refugiații" nu includ deloc femei și copii, și sunt, ca religie, "întâmplător" deloc crestini, yezidi sau șiiți, ci agitatori și instructori, culmea, taman din fracțiunile sponsorizate de Satana Unita (nu e asa, ordinul il executam, in spatele cainelui alfa latram) atunci trebuie exterminați acei refugiați ca fiind un pericol nu pentru abstracta siguranță națională adică concretele interese ale securimii, ci pentru noi, poporul, populația, amarastenii.
Repet, asta DOAR DACĂ refugiații sunt de fapt o adunătură destinata ca unealta imperialismului american si suboamenilor din securimea autohtona, și nu sunt femei, copii, batrani și crestini/șiiți/yezidi printre ei. Adică vor avea soarta meritata a unor infecți de mercenari.
Si da, ai dreptate cu cruciadele. Acum vad si eu.