View Single Post
Vechi 10.02.2008, 17:06:18
daniella40 daniella40 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.02.2008
Implicit

Nu am reusit inca sa ne cununam religios pentru ca nu am reusit sa gasim nasi...am tot sperat ca ii vom gasi ,am cumparat si verighetele dar ... Sunt prea multe semne si intamplari care arata clar ca sunt facute farmece,scuza-ma ca nu pot sa fiu de acord cu tine.In afara de ce s-a intamplat de cate ori a intrat el in casa aia mai sunt si cele care s-au intamplat la mine acasa..una din intamplari iti pot spune doar ca...ultimul lucru care s-a intamplat a fost acum 2-3 zile in timp ce eram eu la spital...au latrat cainii ff tare si cand au iesit copii din casa au vazut cum era manjita poarta mea de sange ,cineva a bagat mana prin gard si a dar cu sange exact in dreptul usii de la intrare in casa,si cainele avea privirea tulbure ca a unui animal turbat , si se vedea cum a sarit pe poarta doar ca nu a ajuns tocmai unde e pata ,doar se vede cum a incercat sa ajunga la ....numai bunul Dumnezeu poate spune ce sau cine a fost
Pot fi astea doar in imaginatia mea?
va spun eu ca nu ...si ma rog la bunul Dumnezeu sa va fereasca pe toti de asa ceva..pentru ca este groaznic
Reply With Quote