View Single Post
Vechi 10.02.2008, 15:47:13
mirela-h mirela-h is offline
Member

Data înregistrării: 22.06.2007
Implicit

Draga Daniela, eu sunt o persoana credincioasa si am un principiu de viata capatat din experienta : inainte de a ma grabi sa vad in ceea ce mi se intampla o interventie divina, dar mai ales demonica , incerc sa elimin cauzele omenesti . Te- ai gandit ca poate sotul tau se comporta asa pentru este in continuare foarte legat afectiv si, mai ales, sexual de fosta lui sotie , iar revenirea ei in tara i-a reamintit anumite aspecte din relatia lor care inca il atrag catre ea? Ea de altfel a si declarat ca vrea sa se impace cu el si probabil ca si el in adancul sufletului si-a dorit de mult asta. Poate ca ei doi se si intalnesc si au relatii sexuale, desi este casatorit cu tine. Scuza-ma ca iti spun astea, dar stiu ca o femeie indragostita prefera sa vada alte cauze ale racirii relatiei cu barbatul iubit, decat sa accepte ca nu mai este iubita si nu il mai atrage. Comportamentul sotului tau este cel al unui barbat care se simte vinovat, pentru ca, intr-un anumit fel, el mai are sentimente fata de tine, dar nu te mai vrea, si cu atitudinea defensiva, ca sa nu zic lasitatea, caracteristica barbatilor aflati in aceasta situatie, face cand un pas inainte cand unul inapoi,fara sa indrazneasca sa ia o atitudine transanta, sperand ca poate tu, obosita de aceasta situatie, ii vei pune capat. Sfatul meu este sa te rogi lui Dumnezeu ca sa se limpezeasca lucrurile intre voi, dar sa ai si cu sotul tau o discutie serioasa despre ce simte el pentru tine si pentru fosta sotie. Si oricat te -ar durea sa iei in calcul posibilitatea ca lucrurile s-ar putea sa nu mai fi ca inainte, pentru ca pe un barbat care nu te mai iubeste nu-l poti tine langa tine nici cu farmece, dar nici cu rugaciuni. Iti doresc numai bine si sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai usor peste aceasta incercare.
Reply With Quote