View Single Post
Vechi 31.08.2015, 22:21:18
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Iar ca sa revenim la subiect (am facut acele precizari, deoarece multi nu stiu cum a functionat atunci sistemul economic si social din Romania, ori eu am avut ocazia sa cunosc niste lucruri din interiorul sistemului, asa cum a fost acesta- cu bune si cu rele), in privinta situatiei din Siria, daca SUA si alte state occidentale vor continuua sa-i sustina pe acesti rebeli (sperand ca profitand de haosul creat sa puna mana pe resursele din zona), atunci toata situatia se poate intoarce impotriva celor care au declansat-o.

In privinta implicarii Israelului in razboiul civil din Siria, nu stiu daca israilienii sunt bucurosi avand un focar de instabilitate si razboi civil la granitele lor!

Acum este adevarat ca si daca Bashar al Asad ar fi mai abil in politica externa (cum a fost egipteanul Anwar as Sadat in 1979 sau regele Iordaniei in 1994), si ar face un gest care sa-i arate bunele intentii in politica externa (incheirea tratatului de pace si recunoasterea statului Israel cu frontiera pe raul Iordan), ar aveea un atu important.
Reply With Quote