View Single Post
Vechi 17.08.2015, 12:25:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
Ha! Vrea s aisi brozeze sanii! si daca, cum femela umana se hraneste si cu admiratie fizica, mai pica pe ea niste priviri infeirbantate, e ok pentru orgoliul ei de gasca necoapta.
Asta e in capul tau :)
Mai ales ca nu tot ce e topless e si de admirat dar probabil ca atunci cand ai scris aveai deja in cap o selectie

Citat:
Ok, sa fie clar:
1. Mersul la mare, imbracat decent, adica in costum de baie, indiferent de varsta si gen, este in scop de sanatate, cel ptuin teoretic. Trebuie sa gandim cuvincios, sau sa postulam de bine despre semenii nostri. Stii tu, honni soit qui mal y pense, etc.
Nu stiu unde vroiai sa ajungi cu asta dar cu acel "cel putin teoretic" cred ca tocmai ai tras un sut acelei ideii invizibile :)

Citat:
2. Da, aici copacelul are dreptate, nu mai e ca pe vremea cand eram copil si apoi adolescent si tanar: acum o groaza de fete fac topless. si, da, daca le intrebi, scopul oficial e bronzarea sanilor. Daca bronzarea sanilor are legatura cu sanatatea, eu halesc laptopul asta.
No, e pur estetic si parca erai si tu un mic fan al esteticii?
Nu de alta, dar daca nu faci dusurile la care esti mare fan, nu te imbolnavesti de vreo boala de piele ci problema este...pur estetica.
Nu atat pe linie vizuala cat olfactiva deci tot acolo.

Si poti sa te abtii vizavi de limitele esteticii, aici fiecare isi face regulile cum crede de cuviinta.

Citat:
3. Cum am zis si Oii: animalicul din orice barbat normal este prezent, dar controlat. Nu ma masturbez cand vad o femeie, nu ma dau la tot ce misca, nu stau cu mecla intinsa si ochii holbati doar dupa sani sau funduri pe plaja sau oriunde altundeva. Ma uit, admir, trec mai departe. Nu am vocatie de calugar, nu sunt ridicol sa ma cred vreun sfant. (Si nic in Iad nu am chef sa ajung: stiu bine ca initiatii raului care controleaza mass-media si show-biz-ul, ca sa obisnuiasca lumea cu dracii, pun imagini si alte carcteristici ale lor in SF. Si da, aia de Jos chiar sunt oribili, nu am chef sa imi petrec eternitatea cu ceva pe langa care un zabrak, un klingonian sau chiar un zombie chiar sunt frumuseti. Si nu doar urati, ci si cu adevarat rai, pot sa faca politicenii masoni sa para niste baieti cu ifose si accese de rautate pe langa ei). De fapt, ca sa te contrariez nitel si pe tine, nu doar pe el, avand eu acasa ce imi trebuie, sanii goi si fesele expuse ma intereseaza mult mai putin decat sa gasesc odata Nereis, Branchiostoma sau ophiuride pe litoralul romanesc. Crede-ma, a gasi asa ceva e mai fascinant decat toate femeile de pe plaja, cu exceptia fiintei iubite, evident. Si e la fel de dificil sa gasesti asa nescufundandu-te precum a instala Fedora arm pe un android dual core.
Neinteresant si fara nici o legatura cu problema dezbatuta.

Last edited by AlinB; 17.08.2015 at 12:27:49.
Reply With Quote