Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Nu realizam aceste lucruri inainte, ci eram convins ca, daca nu ai paine la fiecare masa, atunci nu ai ce manca. Este atat de bine acum, incat in niciun caz nu m-as mai intoarce la o franzela si jumatate pe zi.
|
Confirmat.
Paine e un "aliment" ciudat.
Nu-l dispretuiesc, nu l-am exclus in totalitate, dar in cea mai mare parte da.
Nu stiu daca e valabil doar pentru graul modern, hibridat, astept recolta de alac de anul asta .
FlorinIonut spune ca e o experienta cu totul diferita, sunt curios daca va fi asa :)
Unii mai dau vina pe drojdie (fata de maiaua traditionala) dar cred ca pana la urma totul se reduce la gluten care e o proteina de proasta calitate, greu digerabila (poate de asta si somnolenta - sistemul digestiv lucreaza din greu sa o proceseze si cere multe resurse) si chiar alergenica.
Iar multi s-ar putea sa fie alergici fara sa-si dea seama, nu o alergie violenta si evidenta dar nu mai putin rea prin efectele pe termen lung si faptul ca adevarata cauza ramane in afara suspiciunilor.