View Single Post
Vechi 05.10.2006, 21:52:20
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

nu e asa simplu. Nu mi-a trecut frica de loc. de cand eram mica si nu aveam habar de religii, yoga, fulger globular si tot ce exista simteam prezente in camera la o anumita distanta si puteam preciza exact locul, nu se vedea nimic dar se simtea o stare apasatoare din directia aia. In plus daca e o pers vie in spatele meu si se vine la mine simt imediat daca sunt cu mintea receptiva, iar telepatia e prezenta permanent si cu pers necunoscute. Mi s-au intamplat f multe fara sa am vro vina nu am participat la nici o secta sau religie, alta decat in care m-am nascut si nu meritam asa ceva. De cand ma stiu mi-e frica sa raman singura in casa nu conteaza zi noapte si ma impartasesc si spovedesc nu fac pacate rele decat cu gandul majoritatea nu am facut rau nimanui mai degraba ii tratez cu spatele si indiferenta pe cina ma supara-asa ca chiar nu meritam asa ceva. Nici in fam . mea nu se practica vraji , omoruri sau lucruri ciudate totul e normal.
Iar de rezolvat probl care o am nu mai cred nici 1% ca se va rezolva si nici nu am cu cine vorbi, daca nu au patit pe pielea lor le e usor sa faca pe grozavii in sfaturi cu efect zero sau sa te vada nebun/a.
Reply With Quote