Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus
Ma Little Tree, imi amintesc de mai vechile tale postari, strabatute de ginofobie ca tocanita de sos; ma refer unde ziceai ca vezi Doamne, a merge la mare e a merge pt. curvie. Bre, e plin la mare de familii cu copii; si ei au venit sa agate?! Eu sunt acum la mare cu nevasta-mea, si deja sunt rosu la piele ca un Pureblood Sith. Mai ramane sa imi creasca excrescente pe mecla, si chiar seman cu unul din astia.
Acum serios, aerosolii, razele de soare, vantul, apa marii, etc. pot TRATA. Si chiar o fac, in multe cazuri.
Invit colegele si colegii ce stiu general si trait personal pe tema efectului benefic al mersului la mare. Fara mostre de misticism fanatic, va rog.
|
Nu stiu,am sentimente mixte despre mersul la mare...
Nu zic ca nu-I bine si ca nu foloseste la calmarea stresului ,nu contribuie la eliberarea hormonilor de fericire ...o fi !
Dar maldarele de gunoaie,chioscurile cu saorma de pui verde-putred si turmele de cocalari si pitzipoance care sunt elemente nelipsite an de an din sezonul estival,te fac sa te scarbesti
Alta era treaba prin anii 90 pana prin 2003...mai era Vama,plina ochi de studenti,pictori,actori in devenire,muzicieni si scriitori;toata floarea cea vestita;oameni fara fitze de dive ieftine sau miliardari de carton. Care nu-si parcau hodoroagele de la second hand din Germania pe unde apucau; era liber,pitoresc si nu-ti urla Guta si Salam in urechi toata ziulica.
Am amintiri frumoase alaturi de gasca,in Vama ,toata lumea metalista,artista si intelectuala 100%.
Acum daca m-as duce m-as apuca cu mainile de cap.Vad pe FB, lume ca la manifestatie.
Ce sa mai zic de barbati? Bravos lor ca nu se smintesc de atata aglomeratie,ca vrand ne-vrand trebuie sa stea cu nasul in fundul unei doamne care are cearsaful taman la 40 cm distanta. Nu-ti convine,du-te in Delta sau la munte.
La mare,imi placea ori dimineata la 5-6 ori seara cand era mai putina lume,sau prin septembrie cand manelarii nu mai vin :)
Nu mi-ar mai place acum de loc,prefer padurile ,muntii,poienele pe unde strabat ore intregi observand natura si facand poze.
Nu as mai putea sa stau ore-ntregi in soare nefacand nimic.
Dar in fine,problema nu este marea ca forma de relief ci aglomeratia aia infernala si oamenii de toate clasele care vin ca la pomul laudat ,aducand obiceiuri,apucaturi si maniere cat mai variate si nu intotdeauna dintre cele mai alese.