În prealabil postat de Yasmina
Imi plac si oamenii Conase Ioane(asta pt ca am auzit ca ti-ai luat conac la tara)dar numai cei deosebiti de buni ,blanzi,nevinovati ca porumbeii si sfiosi precum caprioarele.
Imi plac si oamenii,cum nu? Hotarata treaba!Dar numai aia pe cale de disparitie:cu maniere elegante,cu IQ cat Tesla si Einstein ,cu suras senin precum Keanu Reeves, Brad Pitt si consoarta sa,Anghelina...
Bine,bine dar in viata reala nu am o estetica anume dupa care ma ghidez inspre oameni;oamenii buni sunt cei mai frumosi indifferent de forma si culoarea in care se gasesc,pot fi urati dupa canoanele contemporane de
frumusete dar prezenta bunatatii lor interioare o trezesc si pe a mea la viata,daca cumva o luase somnul...
Si viceversa,atatea frumuseti mondiale care iti fac ochii sa se caste de admiratie ca mai apoi sa fii dezamagit ca sunt goi,ca nu au substrat ,ca se iubesc pe ei insisi pana la paroxism,ca nu au educatie etc ...
Oamenii au fost creati pt niveluri foarte inalte ,caci pot fi ingeri in trup de vor ...iar de nu vor,sunt mai rai si mai anapozi decat o turma de dobitoace.
Asta ma supara la oameni,ca se folosesc de renumele superioritatii care urmareste rasa umana dar nu se ridica nici macar la pretentiile de prietenie ale unui soarec.
Pana si vulpea are maniere si bun simt desi este vicleana,pana la Luna si inapoi.Dar este vicleana pana se tupileste si ea dupa o imbucatura,nu se casatoreste cu vulpoiul pt bani ca mai apoi sa-l ucida cu bestialitate si sa-si insuseasca banii lui de asigurare de viata.
Este vicleana cat asteapta de dupa cotet sa se oua puicutele,sa puna si ea botul pe vreo cateva dar nu merge pana acolo sa se mironoseasca pe langa seful de ograda,sa-i spuna ca-i sade bine palaria ,ca-l prinde bine suba si asa sa-l pupe bine prin dos pana cand o pune pe ea,paznica la cotet.
Animalele nu fac rau decat cand trebuie sa manance; oamenii si-au facut un hobby din a manca din altii, le manca ficatii,sufletul sau inima.
Desi sunt ticsite galantarele si duduie restaurantele de mancaruri dichisite tot mai apetisant este dosul altuia!
|