Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Si ce insinuezi?Ca eu as sprijini sau as face parte din acea structura?Visati voi cai verzi pe pereti.Eu am atras si atrag atentia ca B.O.R. se va autodistruge din cauza ecumenismului care implicit o va catoliciza.Stiam de Silviu Alupei si sunt de acord cu el,dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu actiunile B.O.R.Am mai spus eu ca voi si B.O.R. sunteti precum Basescu si Boc,cum zice Basescu hau,Boc zice bau.Prin aceasta atitudine nu veti ajunge decat niste slugi ale antihristului,care vrea sa distruga ortodoxia.Dracul a divizat biserica si acum tot el vrea s-o uneasca.
|
Ce viziune apocaliptica!! Eu cred ca va face o deosebita placere sa visati atat de dramatic! Poate e o chestiune asa senzationala! BOR nu se va autodistruge prin ecumenism! Ecumenismul nu va reusi niciodata sa distruga Ortodoxia, pentru ca Ortodoxia e puternica prin ea insasi, prin dragostea de adevar, prin fermitatea in propovaduire, prin toata traditia liturgica, prin tot ceea ce are mai frumos si mia bun! Din acest punct de vedere, Ortodoxia e o comoara infinita si o forta imbatabila!
Dracul vrea sa uneasca Biserica? Exagerezi teribil...si ma gandesc daca tu L-ai rugat pe Dumnezeu vreodata sa iti descopere aceste ganduri sau le ai de la tine insuti? Iti recomand, daca tot vrei sa iti rezolvi aceasta problema, in cazul in care, din prea multa mandrie o consideri deja rezolvata, sa dedici intreg Postul Mare acestei probleme si sa te rogi lui Dumnezeu sa te invete El, sa iti arate El ce este ecumenismul si ce atitudine trebuie sa ai!!!!
Cred ca Dumnezeu are nevoei de aparatori ai credintei purtati si instruiti de Duhul Sfant, nu de propriul lor duh!
Cu drag,
Iosif