View Single Post
Vechi 09.08.2015, 23:31:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
Cum bre? Scoțianul are 100% dreptate; el si Ovinu' Arboricol au expus situația cu limpezime perfectă. Tu nu ai ajuta un semen, decât dacă duhovnicul iti da cu ștampila "aprobat"? Oameni buni (?!?!), care "gândiți" astfel, nu va dati seama ce splendid de eficacă e capcana necuratului? Cum "bisericismele" omoară crestinismul cel practic, adică roditor spre mântuire?!
Si eu am duhovnic, după multă vreme. Dar nici demult, la început, când aveam o credință naiva si curata, dar total afoana dogmatic, nici acum, cand cred din ce in ce mai mult in mai puține, confesorul nu îmi conduce viața. E pur si simplu un preot la care mă spovedesc. Atât.
Take it easy brother :)
Duhovnicul nu mi-a spus nimic inca ca abia veni astazi din vacanta.
Mintea mea plina de labirinturi care mai de care,imi joaca feste cu diverse ganduri.
Pai de ce am deschis topicul? Nu sa vad daca merg pe o pista gresita?

Pana la urma este simplu,este ca si cum mi-as ajuta familia; mama nu este ortodoxa,nici bunica,nici unchiul,nici matusa...si nu pot sa spun ca-i iubesc mai putin sau ca refuz sa-i ajut!
Acum drept sa spun imi este si jena ca am mai deschis topicul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote