Subiect: discoteca
View Single Post
Vechi 08.02.2008, 20:31:44
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
sa fi sigura ca Dumnezeu iti va da noi prieteni,potriviti caracterului tau.
Noooo, si unde sunt acesti prieteni? stau ascunsi? Da, desigur ca stau ascunsi, ca doar nu sta nimeni sa spuna in biserica sau in orice alt loc asa: "Salut, eu sunt cutare si sunt credincios, hai sa fim prieteni! Vrei? :D"
Bine, recunosc ca poate am si exagerat cu replica de mai sus, dar acum sa fim seriosi, ca nimeni nu sta sa faca cunostinta cu nimeni, din motive de siguranta sau ca te-ar deranja, dupa cum a precizat si oni91
Citat:
În prealabil postat de oni91
, [...]eu chiar ma simt mai bine cand ma duc singura pentru ca sunt eu cu gandurile mele, nu vorbesc cu cineva care sa imi distraga atentia[...]
Da, dar te mai si gandesti ca poate nu te duci cu oricine la biserica, ci sa te insoteasca o persoana pe masura, care sa nu iti atraga atentia la care esti tu foarte receptiva, ci doar sa vorbiti ianinte si dupa slujba ;)
Citat:
În prealabil postat de oni91
[...]as vrea si eu sa rosesc, dar nu pot, uneori is mai tupeista si vorbesc despre orice si chiar se supara lumea de sinceritatea mea[...]
Asta chiar m-a amuzat, pentru ca stiu genu de persoana si sinceritatea asta ma face sa rad, parca te si aud cum incepi sa dai totul pe fata :D, insa sa nu ma iei in nume de rau, ca doar am facut o referire la subiect, doar atat si nimic altceva :rolleyes:
Reply With Quote