Citat:
În prealabil postat de GIULIX18
[...]Baietii de pe acest forum parca ar fi de pe alta planeta(in sensul bun)dar eu tot mai mult am de a face cu cei in care tropaie hormonii ca intr-un detasament militar:(Si nu stiti ce agresivi sunt...Iar eu ma inrosesc...Eh,cand ma gandesc ca incepe scoala ma ia cu un fior rece pe spate...Ar fi foarte frumos sa-mi gasesc niste prieteni(e)cu care sa merg la biserica, apoi sa discutam lucruri cu adevarat interesante...Credeti ca eu sunt o incuiata si ca vreau eu sa merg acolo?NU!Sunt foarte constienta de raul de acolo dar cum a zis ``tot_jean``dar mi-e greu sa spun nu!Tot ce fac fetele din jurul meu este sa se fasoleask ca nu au prieten si vai ce tragedie plus ca daca nici u n-ai te omoara de cap cu intrebarile...Eu stau in internat unde desi toti suntem atat de diferiti, toti suntem sub cursul schimbator al lumii:(MUltumesc!
|
No iulia, nu suntem noi mai speciali, stai linistita, ca suntem si noi aceleasi "lepre" asa cum sunt si colegii tai, cel putin eu asa stiu ca sunt, numai ca nu arat pe dinafara, ci totul colcaie in sufletul meu in ascuns, fara sa stie nimeni, si mai rau cand te afla cineva ca esti credincios, si de fapt esti doar o cutie frumoasa pe dinafara, dar stricata pe dinauntru.
Dar macar atat speranta mai avem si noi, ca suntem cuprinsi de o cat de mica dorinta de indreptare, de ceva care ne mustra in continuu si ne spune ca nu e bine ce facem, sa nu ne mai dedam obiceiurilor lumii ca singuri ne taiem craca de sub picioare.