Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Oare numai eu am sesizat ca au trait impreuna 6 ani?
Scuza-ma,dar si in randul necredinciosilor care traiesc in concubinaj asta poate parea mult pt "o casatorie de proba"!
Cat trebuie sa fie proba?????? 15,25 de ani ?
In 6 ani nu si-a dat seama daca doreste sa intemeieze familie impreuna???
Eu o felicit pe acea femeie ca nu a fost dispusa sa-si consume alti cativa ani intr-o relatie care nu promitea si poate mai are sansa sa-si refaca viata alaturi de altcineva mai hotarat.
|
Nu ati fost singura care a sesizat, dar omul nu a spus ca trait in comcubinaj cu ea, de aceea nu mi-am permis sa spun mai multe. Sigur ca vina este de ambele parti odata ce a trecut atata timp fara sa se hotarasca, dar omul nu a precizat care dintre ei a fost nehotarat: ea sau el? Acestea doar ei le stiu. Nu sustin concubinajul, de aceea am spus ca sustin indreptarea faptelor conform cu un stil de viata autentic ortodox, inclusiv fara desfranare, de aici si concluzia cu parerea de rau dupa ea. Si hai sa va mai spun ceva: de obicei, nu este insa o regula, cam cei nehotarati intr-o relatie se hotarasc sa se desparta. Mentionez inca o data, nu este o regula. Exista si reversul, cand cei ce iubesc cu adevarat hotarasc sa rupa legatura daca vad ca nu se concretizeaza nimic, insa mai rare aceste cazuri.
Iar pentru cei adormiti, randuiala, milostenia, rugaciuni sunt bine de facut si ajutatoare, dar asta nu garanteaza linistea celor raposati in niciun caz. Linistea lor depinde de milostivirea si dreptatea lui Hristos de a ne primi in rai sau nu dar si de starea in care murim si Hristos sa ne ajute sa fim cat mai buni si cat mai senini in ceasul mortii, pentru ca fiecare dintre noi putem fi raposati dintr-o clipa in alta.