Pfoai nici nu stiti de cate ori am visat la rochii din alea si doamne stilate, cu o fata senina si naturala...cu privirea nepatimasa...si bineinteles cu domni ce lasa in urma lor un parfum discret, cu un calm seducator si...Eh, ce vis frumos...Aici, cu voi, totul e un basm, dar de luni iar ajung pe strazile orasului, pe holul liceului unde esti vazuta numa ca o masina de produs placeri si daca nu corespunzi tiparelor te jignesc...Baietii de pe acest forum parca ar fi de pe alta planeta(in sensul bun)dar eu tot mai mult am de a face cu cei in care tropaie hormonii ca intr-un detasament militar:(Si nu stiti ce agresivi sunt...Iar eu ma inrosesc...Eh,cand ma gandesc ca incepe scoala ma ia cu un fior rece pe spate...Ar fi foarte frumos sa-mi gasesc niste prieteni(e)cu care sa merg la biserica, apoi sa discutam lucruri cu adevarat interesante...Credeti ca eu sunt o incuiata si ca vreau eu sa merg acolo?NU!Sunt foarte constienta de raul de acolo dar cum a zis ``tot_jean``dar mi-e greu sa spun nu!Tot ce fac fetele din jurul meu este sa se fasoleask ca nu au prieten si vai ce tragedie plus ca daca nici u n-ai te omoara de cap cu intrebarile...Eu stau in internat unde desi toti suntem atat de diferiti, toti suntem sub cursul schimbator al lumii:(MUltumesc!
|