Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Pai daca zici ca totul e ata e dovedit biblic, da-mi si mie niste versete din biblie unde se vorbeste de icoane si straie preotesti si unde ni se spune ca trebuie sa ne inchinam la acele infatisari ale sfintilor, Maicii Domnului si Iisus.
|
Soro, să știi că eu te iau în serios...
Citește, sau dacă ai citit, recitește acest topic, prima dată, și vino cu nelămuriri, la ce nu ai înțeles, dar după ce l-ai citit tot, până aici.
Sau cel puțin, toate postările mele, ale lui Ioan Cezar, ale lui Ștefan Florin sau cătălin2.
Toate versetele sunt aici în topic.
Citat:
Iar legat de botez, acelasi lucru; eu inca nu am gasit in biblie verset care sa aminteasca macar de botezul bebelusilor (pentru care de fapt, se leapada nasii de satana si tot ei vorbesc in nuele copilului - ceea ce e cel putin absurd, deoarece copilul ala habar nu are ce se intampla).
|
Din nou, e un topic special pe tema asta, cu versete, strict despre Sfântul Botez:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17076
Ai citit aici? Vezi? :) Dăi bătăiță și citește că altfel, vi să dai de lucru, dar n-ai fost foarte studioasă înainte, "mami".
Citat:
Daca tot esti trist ca nu vin oamenii sa te mai intrebe de icoane si botez, m-am oferit eu sa iti dau de lucru :)
|
Da, mulțumesc, mulțumesc, ești amabilă, mă refeream la protestanți și neo-protestanți, că noi, creștinii, plec de la premisa că știm deja că suntem în Adevăr, știm deja ce și cine este Adevărul și facem parte din Biserica Lui și mlădițele Bisericii cele Vii, Sfânta Ortodoxie, care nu suntem rupți și aruncați în foc, ca și alții ce s-au rupt de Biserică.
Deci "să stăm bine, să luăm aminte, Sfintele Sfinților".