View Single Post
Vechi 27.07.2015, 01:57:40
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
De data asta era un neutralizant alcalin, reactiv la secreția de acid gastric pe stomacul sesizată întâmplător la simpaticii farisei din viața reală care fac pe vameșii în mediul virtual!

Scuze pentru off-topic...! Continuați să o catehizați cu râvnă pe sophia, poate că o aduceți pe calea cea bună până la Judecata de Apoi. Cum care cale bună?? Aia bătută de voi, of course!

Catehizare? Eu, nici vorba. Strangeam bibliografie pentru o lucrare despre Skoliosis. Intre timp vad ca gasesc material si pentru una despre hibridul farivames.
Cum care farivames? Ala care atunci cand vine vorba de vamesi si farisei, are tendinta de a se identifica cu vamesul. Ori, ma rog, de a se delimita pe sine drastic de fariseu. Ala care zice “ce bine ca nu-s si eu ca fariseii astia! Ce bine ca eu sunt un vames pacatos si nu fac pe desteptul catehizandu-i pe ceilalti! Doamne iti multumesc ca ma tii departe de calea lor! Amin!”

Nu te obosi sa critici hermeneutica de mai sus. Just kidding :) la asa neutralizant alcalin, asa reactii adverse!
Reply With Quote