View Single Post
Vechi 26.07.2015, 01:02:10
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Deci delia31 și sophia... nu cumva să vă răsară soarele peste thymosul inflamat de la gâlceava voastră muierească! Biñe?!

Ei, sa stii ca la mine nu-i o inflamatie acuta, e cam demultisor asa.
Aproape ca nu-i vreo postare de-a Sophiei, din cele pe care i le citesc, care sa nu ma zgandare cu ceva. Si culmea, imi dau seama ca daca ii sesizez si ei asta, o fac sa sufere.
De aceea, ma limitez si nu dau reply decat rar. Mai ales ca multi dintre voi,
i-ati tot explicat tot felul de subtilitati, de care eu oricum n-as fi fost in stare. Incerc sa caut in mine, ca precis zgandarirea din afara mea e prelungirea sau reflexia vreuneia dinlauntru.

Dar nu stiu ce-i mai rau cand dau de vreo ciudatenie de-a ei mai veche la care nimeni nu i-a zis nimic: s-o las in inocenta ei sa creada ca a inteles bine cand de fapt e taman invers, sau sa intervin, cu riscul de a o face sa sufere. Nu zic ca am eu intelegerea infailibila a lucrurilor, nici n-am pretentia ca i-as putea da lamuriri, dar vad ca e experta in a-si spori singura nedumeririle si chinul, chiar si atunci cand alti forumisti ii raspund cu duhul blandetii si al rabdarii si al intelegerii, nu ca mine.

Imi amintesc de niste raspunsuri formidabile, de-ale lui Cristian ne-priceputul. Sau ale lui Mos-Neagu. De Ioan Cezar nu mai zic. Sau Yasmina, Mirela, Glykys. Sau altii. Si totusi, parca nici n-au fost. Nu stiu, numai eu am perceptia asta despre postarile ei? Ori am luat-o eu razna? Ca doar mai sunt si alte aiureli pe forum de care sa-mi pese.
Reply With Quote