View Single Post
Vechi 13.07.2015, 01:06:45
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
"Căci aș fi dorit să fiu eu însumi anatema de la Hristos pentru frații mei, cei de un neam cu mine, după trup" - Romani 9, 3.
Mare pacat! Tu chiar nu-ti dai nicio sansa daca ai ajuns sa te vezi precum apostolul Pavel, care simtea infinit mai mult durerea fata de cei din neamul lui care n-au avut sansa sa-L cunoasca pe Hristos, asa cum Mantuitorul isi facuse mila de el, aratandu-i-Se pe drumul Damascului.
Eu unul ma opresc aici fiindca mi se pare ca imi pierd vremea. Sincer nu prea gasesc solutii, dar nadajduiesc sa le gaseasca bunul Dumnezeu la timp. Oricum, nu tu esti in masura sa spui cu cine te insotesti in drumul tau, crede-ma. Ironia am constatat ca nu ajuta si mai rau iti starneste vanitatea. Jignirea te predetermina la o falsa smerenie... Si nici nu e indicata, de fapt...
Bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi toti. Iar pe mine sa ma ierti pentru neputinta de a te intelege. De-acum daca nu-ti mai aderesez niciun cuvant, sa nu se inteleaga ca am ceva personal cu tine, ci doar ca te simt o cauza pierduta si extrem de indaradnica!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote