Frate Neagu, frumoase cuvinte și adevărate spun versurile ce le-ai postat.
Dar sincer, eu poezia lui Lev Gillet, o văd antihristică, fiindcă doar ecumeniștii spun: "convertirea la iubire". O singură religie mondială, ce se vrea a fi, după instalarea guvernului mondial, prevede desființarea tuturor religiilor și "convertirea la iubire". Nu vor mai fi religii, erezii, dogme, ci iubire. Dar iubirea falsă antihristică.
Voi vă bateți joc, luați lucrurile în zeflemea, ceea ce e grav. Nu pentru mine, pe mine puteți să mă denigrați cât vreți, atâta timp cât sunteți în limita bunului simț e bine, e omenește și creștinește o mustrare și îndreptare.
Dar numai să aveți mintea, gândul și inima la Hristos, dacă vă numiți creștini, și știți că trebuie să urâm păcatul, patima, erezia, dar să iubim toți oamenii, veți gândi creștinește astfel și veți vedea spurcăciunile ce vor ieși la iveală foarte repede, în mintea unui om ce trăiește doar pentru Hristos, vor deveni multe lucruri limpezi și întunericul se va vedea mai ușor.
Ce am spus în postul meu mai sus, la 146, e Adevărul. Mai departe eu aici pe topic, dacă nu are referire la copți, ereticii monofiziți și lepădarea ereziei lor, nu mai am ce să scriu. Mi-am făcut datoria, mai stângaci, dar m-am silit. "Lupta cea bună am luptat, credința am păzit", cum spune Pavel (II Timotei 4, 7) Mai departe, "cine are urechi de auzit, să audă".
Iertați-mă.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 13.07.2015 at 00:43:43.
|