Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Mai știu și eu pe unul, deși nu sunt "berbec". În schimb am un "berbec" lângă mine plin de răbdare, chiar de invidiat. :)))
Asta cu predicțiile astrale e loterie.
|
Nu te lasa pacalit de aparente. Asa sunt si eu perceput de altii: mereu rabdator, mereu calm, mereu calculat in vorbe. Ce vulcan zace in mine si cam de cati ani incoace lupt sa-l stapanesc, este alta poveste. Dar meritul NU este al meu, ci doar mila lui Dumnezeu care nu ingaduie mai mult decat stie ca pot duce. Eu ma simt de multe ori la limita deznadejdii sau a luarii de pozitie si nu odata chiar cedez (in trafic, mai ales...). E Crucea cu care m-am nascut si pe care o constientizez, multumit fiind ca mi-a dat Dumnezeu mai multa putere decat altora in fata altor ispite: egoismul, clevetirea, arivismul, etc)... Toate ne sunt date cu un scop, ca un Talant si nu ni se va cere mai mult decat a fost menit acel Talant sa aiba un rol in viata noastra. Daca,
pe langa valorificarea propriului Talant, vom fi capabili sa dobandim si parte din Talantii celorlalti, asta cu atat mai bine, dar in primul rand trebuie sa fim constienti de acele locuri unde ne simtim cel mai vulnerabili si sa ne smerim pentru a castiga putere in lupta noastra...