Citat:
În prealabil postat de ancah
Din Apocalipsa lui Petru:
"Sfarsitul lumii este anuntat de venirea pe Pamant a 7 ingeri malefici. Ei vor veni in anii Fiarei. Acesti ingeri propagatori ai raului vor face copii cu acei oameni si inmultirea lor va pregati Armaghedonul sau batalia finala. Ingerii rai vor fura duhul oamenilor si vor pustii pamantul de spirit. Una din imparatiile ingerilor rai se va afla in Tara Lunii. Ei vor strica Soarele, Luna si toate vanturile pamantului. O mare seceta va ucide tot ce e viu. Toate apele vor fi inveninate de rasuflarea raului.
Venirea ingerilor celor rai va fi anuntata de intuneric si apoi de lumina din cer. Dar nu va fi o lumina buna. Oamenii vor crede ca a venit Domnul Iisus Hristos, dar se vor insela amarnic. Ei vor primi raul cu bratele deschise si speranta. Raul le va intra sub piele si in sange. Totul se va transforma in suferinta si distrugere. Anii nu vor avea valoare. Cu putin timp inaintea nimicirii. Hristos va taia cu lumina sa puterile raului."
...e cutremurator, caci se lucreaza deja.
|
eu stiu ca exista doar APOCALIPSA SFANTULUI IOAN TEOLOGUL,de apocalipsa lui Petru nu am auzit e sriere apocrifa?