În prealabil postat de Corinusha
Exact. Dar ori nasti la privat ori plateste "al tau" ca sa aib ce-ti reprosa over and over. Dac pana acum la tine in familie s-au nascut toti ntural, nu inseamna ca e ceva in neregul aca tuu nasti prin cezariana.
De unde ai scos toate beratiile astea? De unepan aunde ai scos ca si tu si fetita trebuie/trebuia a muriti? Bai femie (amu' chiar m-am enervat), cine iti baga in cap prostiile astea? Pe cuvantul meu ca gandesti ca o copila e 16 ani la faza asta.
Alin are dreptate cn spune a nu te-a obligat nimeni sa stai langa barbatul cu care esti si care iti face viata amara si care ti-o va face la fel sau poate si mai amara.
In legatura cu conediu; poti sa iti iei concediu prenatal, chiar daca sefa se enerveaza; oricum nu are dreptul sa te dea afara; dar preferi sa te umilesti ecat sa iti ceri drepturile ca, vai Doamne, une vei lucra dup-aia?
Am impresia ca te complaci in toate rhaturile astea pentr ca ti se pare mi usor decat sa incepi de la zero, atat cautarea unui loc de munca cat si cresterea copilului singura (ca al tau ma indoiesc ca o sa te respecte vreodata);
Mai, al meu barbat nu deja imi zice ca un an de zile minim nu a ce cauta la munca; ca, copilul are nevoie mare de parinti, mai ales de mama in primul an de viata; si asa e. Si eu nu voi primi nici indemniatie e crestere a copilului pentr ca nu voi avea 12 luni consecutive lucrate (avusesem problema cu lipsa cartii de munca, apoi s-a remediat, dar nu se adun 12 luni pana nasc). Si efa mea ar vrea sa ma intorc la muna dupa 6-7 saptamani, intai cate 2-3 ore, apoi cin stie; dar n-o voi face; sa caute pe altcineva; eu imi voi gasi altceva de munca; oricum as sta cu copilul 2 ani acasa, iar daca nu se poate, atunci 1 an si urmatorul an as lucra part time ceva sau m-as apuca de proiectele mele care sunt in stand by de ai de zile (si implica munca e acasa). Culmea ca al meu sot nu imi reproseaza nimic; nu imi fce capul calendar ca ma va intretine, nu nimic. de ce? pentru ca ma iubeste, pentru ca isi doreste si el enorm acest copil, pentru ca ma respecta ca om, apoi ca sotie, pentru ca stie ca nu e usor sa cresti un copil; el si-a crescut 2 nepoti de cand aveau copiii cateva aptamani, ca sora lui pleca cine stie pe unde cu saptamanile pe vremea aia (si el avea abia 13-14 ani pe-atunci). In plus, ma sustine si cu plecarea de la munca; a zis, cand simt ca nu mai merge, gata; ma opresc; nu mai merg la munca. Ca eu momentan m-am gandit ca mai merg pana inainte e Craciun, cand luam vacnta de craciun, dar momntan nu am de une sa stiu cum vor decurge lucrurile pan atunci; am abia 11 saptamani de sarcina.
|